La convocatòria SEED, gestionada pel projecte europeu Metabuilding, finançat per l’Horizon 2020, consisteix en uns cupons d’innovació de fins a 5.000€ que poden sol·licitar les PiMEs amb un projecte d’innovació o una nova idea abans del 30 de gener del 2021.

Aquests cupons es poden utilitzar en qualsevol etapa d’un projecte d’innovació i serveixen per finançar el suport extern d’experts tècnics, legals, financers i empresarials per tal de proporcionar a les PiMEs que treballen en el sector de la construcció, la indústria digital, la fabricació additiva, l’economia circular o en nature based solutions, una base sòlida per prendre decisions relacionades amb els projectes d’innovació.

Les sol·licituds han de demostrar com el cupó ajudarà a la PiME a validar una idea per a un projecte d’innovació, avaluar el potencial d’una nova idea o accelerar un projecte d’innovació existent.

El cupó d’innovació SEED s’ha d’utilitzar en un termini de 2 mesos després de rebre la confirmació de la seva concessió i només són elegibles els costos generats dins del servei.

Des de l’ITeC et podem ajudar a presentar-te a la convocatòria SEED, si hi estàs interessat, contacta’ns a rdi@itec.cat.