Signeblock i l’ITeC s’han unit per a incorporar el blockchain a les certificacions de productes innovadors i augmentar la seguretat d’aquestes.

L’ITeC porta molts anys prestant serveis de certificació empresarial, demanats per al compliment de la legislació i els estàndards de fabricació nacionals i europeus. Davant la problemàtica associada a les falsificacions d’aquests certificats, GOUZE, basat en tecnologia blockchain i IOT, ofereix una solució que permet establir el flux de la traçabilitat dels diferents certificats i de les pròpies certificacions, convertint aquests actius en els portadors de la seva pròpia informació. Un gran pas en la prevenció del frau associada a la modificació fraudulenta de certificats i a la transparència en l’emissió dels autèntics.

Signeblock és un referent en solucions habilitadores amb la gamma més avançada, adaptable i intuïtiva de solucions d’accés a Blockchain, Cloud i IoT, que garanteixen fer un ús real i efectiu d’aquestes, per sectors el més amplis possibles de la societat, ajudant a les empreses en el seu procés de transformació digital. Prova d’això són els acords ja signats amb grans empreses de diferents sectors empresarials com AEVAE, PONS IP o el Col·legi d’Aparelladors de Madrid, entre d’altres.

El pròxim 28 d’octubre de 16h a 18h us convidem a compartir amb nosaltres una interessant jornada online gratuïta en la qual us mostrarem els resultats d’aquesta unió que permetrà a l’ITeC consolidar-se com a referent tecnològic en l’àmbit dels processos de la construcció, així com afermar la seva posició actual a l’avantguarda de la digitalització del sector i ser pioner en matèria de certificació a través de la tecnologia Blockchain, aplicada als seus processos de certificació, amb totes les garanties legals i plena seguretat jurídica.

Dia:

28 de octubre de 2020

Hora:

De 16:00 a 18:00 h

INSCRIPCIÓ