Inventari de les actuacions Lean a Espanya

ITeC/Innovació, Lean/Inventari de les actuacions Lean a Espanya

Inventari de les actuacions Lean a Espanya

02/11/2017|Innovació, Lean|

El comitè organitzador de la jornada Lean Construction Barcelona 2017 – Experiències de l’aplicació del Lean té previst elaborar un inventari de les actuacions de Construcció Lean desenvolupades a Espanya des dels seus inicis, el 2010.

Les dades obtingudes permetran elaborar un mapa evolutiu i una anàlisi dels camps d’actuació i dels resultats obtinguts en les pràctiques Lean, alhora que es disposarà d’una font fiable de coneixement.

El primer termini per a la presentació d’actuacions finalitza el pròxim 6 de novembre. Es consideren actuacions les activitats relacionades amb el procés constructiu d’una infraestructura o edificació, però també esdeveniments divulgatius, activitats de formació i publicacions en qualsevol tipus de suport.

A partir d’aquesta data, Lean Barcelona by ITeC seguirà recollint les diferents fitxes d’actuacions que es presentin, de manera que en la pròxima edició de la jornada Lean prevista per a maig de 2018 es pugui presentar una actualització de l’inventari.

Amb les dades obtingudes, s’elaborarà una mapa evolutiu de les actuacions realitzades a Espanya durant aquests últims anys, analitzant els camps d’actuació i els resultats obtinguts amb les pràctiques Lean, alhora que es disposarà d’una font fiable de coneixement.

Una vegada analitzada i estructurada tota la informació, es compartirà públicament a través dels portals de Lean Barcelona by ITeC i Spanish Group for Lean Construction.

Així mateix, l’informe resum de les actuacions rebudes serà presentat en la propera conferència LIPS2017 que tindrà lloc a Santiago de Xile els propers dies 5, 6 i 7 de desembre.

accés al formulari