Després de l’èxit assolit a través del programa ITeC Impulsa, es mantindrà oberta aquesta línia de col·laboració amb empreses, per tal de seguir impulsant el seu creixement a través de la cerca d’inversió privada.

Un assessor de l’ITeC ajuda l’empresa en la preparació de la documentació necessària per la cerca d’inversió, en l’elaboració d’un llistat d’inversors potencials i amb la realització dels contactes.

En cas d’estar interessats podem organitzar una trucada o reunió perquè ens expliqueu el vostre cas en particular. Podeu contactar directament amb rdi@itec.cat.

ITeC Impulsa, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, ha estat un programa de cerca de finançament privat dirigit a empreses amb solucions que fomentin l’economia circular en el sector de la construcció. S’han assessorat 10 empreses amb èxit. Per aquesta raó aquest programa seguirà obert per seguir ajudant a les empreses que millorin el sector.

L’ITeC, com a institució de referència en el sector de la construcció en la difusió d’informació tecnològica i coneixement, ofereix eines que donin suport als professionals del sector per a la millora contínua d’eficiència i competitivitat, així com per al seu posicionament. Ofereix serveis d’estratègia i investigació de mercat identificant nínxols de mercat i donant suport per seguir alimentant la roda de la innovació al mercat de la construcció.