Nova programació de píndoles formatives

ITeC/Formació/Nova programació de píndoles formatives

Nova programació de píndoles formatives

21/01/2019|Formació|
  • Nova programació de píndoles formatives

Desprès de la bona acollida de la nostra oferta formativa en streaming, des de l’ITeC estem preparant una segona edició de cursos en aquest format per al primer trimestre del 2019. Cada sessió es realitzarà dues vegades al llarg dels tres mesos i en franges horàries diferents, adaptant-se així a totes les agendes.

Aquesta nova metodologia permet adquirir el coneixement de manera presencial, acudint i fent ús de les nostres instal·lacions, o bé a distància, a través d’Internet, des de qualsevol lloc. La formació serà impartida en castellà, per tal de poder abastar un públic més ampli.

El programa dona el tret de sortida amb el curs del BEDEC, on els assistents aprendran a optimitzar el seu treball amb la base de dades en línia mes gran del sector.

Amb l’objectiu d’aprofundir en el mòdul de Pressupostos de TCQ, es divideix la matèria en tres blocs en funció de la seva dificultat: bàsic, mig i avançat. Els tres nivells són independents els uns dels altres, és a dir que no cal haver cursat el nivell anterior per inscriure’s.

 

Properes convocatòries i temaris:

Curs del BEDEC

30 de gener, de 16 a 18 h

27 de febrer, de 10 a 12 h

Curs TCQ Pressupostos Bàsic

6 de febrer, de 16 a 18 h

6 de març, de 10 a 12 h

Curs TCQ Pressupostos Mig

13 de febrer, de 16 a 18 h

13 de març, de 10 a 12 h

Curs TCQ Pressupostos Avançat

20 de febrer, de 16 a 18 h

20 de març, de 10 a 12 h