Nova edició del Curs Passivhaus Designer d’Energiehaus a Barcelona

ITeC/Formació/Nova edició del Curs Passivhaus Designer d’Energiehaus a Barcelona

Nova edició del Curs Passivhaus Designer d’Energiehaus a Barcelona

24/05/2018|Formació|

Entre el 20 de juny i el 13 de juliol tindrà lloc una nova edició del Curs Passivhaus Designer CPD a Barcelona. L’objectiu del mateix és formar els professionals del sector de la construcció en el desenvolupament d’edificis segons l’estàndard PASSIVHAUS, base per a la concepció d’edificis sota els criteris de consum d’energia quasi nul·la que va fixar el Parlament Europeu el 2011.

Energiehaus organitza aquesta formació i els exàmens oficials per a obtenir el títol “Certified Passivhaus Designer/Consultant”, atorgat per l’Institut Passivhaus i reconegut a nivell internacional. Aquest certificat és un segell de qualitat per al projectista i es pot obtenir superant les proves oficials o desenvolupant un projecte que aconsegueixi la certificació d’edifici Passivhaus.

El curs tracta l’estàndard en base a tres nivells: filosofia, eines i solucions constructives. En ell es relacionen tots els conceptes de l’estàndard amb les condicions climàtiques, socio-econòmiques i tècniques de la península ibèrica.

Programa i Continguts

Inscripció