Arriba el tercer webinar d’una sèrie que combina Allplan i TCQ i continuarà mostrant el treball entre un programa de modelatge i l’extracció d’amidaments per a l’elaboració de pressupostos, només que aquesta vegada per a obra civil. Està programat per a dia 24 de març, a les 16:00 h.

Durant uns 40 minuts aproximadament, es farà una breu explicació de com elaborar un model, la configuració i preparació per a l’extracció més òptima per a l’obtenció d’amidaments i l’elaboració d’un pressupost veient els avantatges de la utilització d’un banc de referència.

A més, es veuran les possibilitats d’elaborar un pressupost treballant des d’arxius natius del programa de modelatge, l’elaboració d’un pressupost des de l’exportació a arxius en IFC i els avantatges a l’hora de confeccionar un pressupost d’obra civil.

Antolí Cámera, que forma part del Nemetschek Consulting & Competence Center de Allplan, i Maria Villegas, Cap del Departament de Suport i Formació de l’ITeC, seran els encarregats d’impartir el webinar.

Inscripció

 

Dia:

24 de març de 2020

Hora:

16:00 h

Durada:

40 minuts aprox.

 

Formació gratuïta en línia