L’ITeC organitza un curs de Contractació Col·laborativa Lean IPD – Lean Desenvolupament Integrat de Projectes en format online en directe, per al proper mes de juny i juliol, impartit per Pedro Júdez i Víctor Roig.

El programa s’ha reelaborat, a partir de l’experiència en les dues edicions presencials que s’ha realitzat aquest curs i s’ha adaptat per oferir-lo en la modalitat online i així facilitar el seu seguiment.

La contractació col·laborativa inverteix el procés tradicional de desenvolupament d’un projecte, perquè anteposa l’etapa de licitació i selecció del constructor abans de l’etapa de disseny detallat, contractant-lo al mateix temps que el projectista, alineant els seus interessos amb l’objectiu que la construcció sigui un èxit.

El programa del curs contempla els següents temes:

  1. Introducció
  2. Fonaments de la contractació col·laborativa
  3. Selecció dels participants (Licitació)
  4. Desenvolupament d’un projecte col·laboratiu
  5. El contracte
  6. Mantenir l’impuls
  7. Presentació de casos

Consulta el programa complet aquí

A qui va dirigit:

El curs s’adreça a promotors privats i fons d’inversió que es plantegen assegurar la seva inversió en la promoció de nous edificis. Està orientat cap a la Direcció General, els representants dels projectes i els seus advocats o assessors legals. I també per la part de l’equip de projecte que ja estigui seleccionada, dissenyador i constructor principalment.

És un curs també útil per constructores i estudis d’arquitectura o enginyeria que tinguin intenció de treballar sota contractes col·laboratius en el futur.

Dates i horari:

Juny: 15, 17, 22, 25 i 29
Juliol: 1
Horari: 18:00 a 20:00

Inscripcions aquí

Formació bonificable per Fundae.