Breeam Awards 2018

ITeC/Formació, Sostenibilitat/Breeam Awards 2018

Breeam Awards 2018

El passat 6 de març es varen lliurar a Londres els Breeam Awards 2018 en els que hi havien dos edificis espanyols nominats en la categoria d’edificis comercials en Ús,  el centre comercial El Faro de Badajoz i el centre comercial Los Arcos de Sevilla. Aquests dos complexes son de l’empresa Unibail-Rodamco i han estat certificats per assessors de Bopro NV.

Els premis, son un reconeixement per a equipaments i projectes sostenibles excepcionals i inclouen edificis de tot el món. Per tercer any consecutiu, hi ha edificis espanyols entre els nominats als  Breeam Awards 2018. Les propostes nominades per optar als premis han estat seleccionats per un grup d’experts independents, els edificis han obtingut la certificació Breeam® en algun dels seus àmbits de certificació sostenible: Nova Construcció,  En Ús o Habitatge.

Per poder ser Assessor Breeam® cal estar acreditat com a tal, l’ITeC és l’organisme que a Catalunya fa la formació d’Assessors Breeam® que acredita al professional per realitzar els processos d’avaluació i certificació

Agenda de cursos

Nova construcció març 20
Habitatge 22 i 23 de maig
Associat juny 20

més informació cursos Breeam