Barcelona acull entre els dies 14 i 17 de maig l’edició 2019 del BBConstrumat, que enguany coincidirà amb la celebració de la Setmana de l’Arquitectura.

Els indicadors d’aquest any anticipen que serà la més dinàmica i professional de les celebrades fins el moment, amb presència de més de 95 països i 54.000 visitants confirmats. Serà una trobada crucial per al desenvolupament del sector, convertint-se en un veritable hub de negocis i un important showroom de productes.

Com a entitat de suport a la innovació i la digitalització de la construcció, l’ITeC hi participa gestionant el BIM Spot. Aquest espai pretén iniciar als visitants al voltant de tres grans eixos que projectaran el futur de la construcció:

  • Eix del BIM. Es vol que tinguin un primer contacte amb el Building Information Modelling, per poder veure el seu abast i projecció d’aquesta innovadora metodologia.
  • Eix del LEAN Construction. Tècniques que permeten millorar els processos de producció de la construcció.
  • Eix del IPD (Integrated Project Delivery). Tècniques de contractació en un entorn de marc col·laboratiu.

Per això, l’ITeC fa una crida a totes aquelles empreses que vulguin estar presents en el BBConstrumat a participar-ne activament mitjançant la seva presència com expositors en un estand o mitjançant una presentació comercial de producte de 45 minuts.

Per a més informació, envia un correu electrònic o truca al 933 09 34 04