Ferran Bermejo elegit un dels 300 influencers de l’Estat en innovació i economia circular

ITeC/Congressos/Ferran Bermejo elegit un dels 300 influencers de l’Estat en innovació i economia circular

Ferran Bermejo elegit un dels 300 influencers de l’Estat en innovació i economia circular

16/07/2018|Congressos|
  • Ferran Bermejo elegit un dels 300 influencers de l’Estat en innovació i economia circular

El passat 6 de juliol es va celebrar a Madrid la I Cumbre de Innovación Tecnológica y Economía Circular. La Fundació Advanced Leadership (ALF), organització sense ànim de lucre compromesa amb la identificació i formació de líders mundials, va escollir 300 líders socials d’entre 2000 candidats procedents de totes les Comunitats Autònomes per a participar-hi.

Ferran Bermejo, Director Tècnic i de l’Àrea de Suport a la Innovació de l’ITeC, va ser un dels seleccionats. La tria es va fer segons la capacitat i el compromís per presidir com a mínim 10 conferències a l’any, a partir de la finalització de la Cumbre, on compartir i debatre coneixements sobre innovació i economia circular.

L’esdeveniment va comptar amb ponents i experts internacionals de primer nivell, com Barack Obama, ex president dels Estats Units, o Sir Christopher A. Pissarides, Erwin Neher, Finn Kydland o Barry Barish, tots quatre guardonats amb Premis Nobel.

L’objectiu de la Cumbre és conscienciar a través de la formació d’aquests 300 líders socials sobre els beneficis de l’economia circular i el canvi cap a un model econòmic sostenible. Es proposa un nou model de societat que optimitza els recursos i impulsa l’ús d’energies renovables.