Càlcul de la petjada hídrica en el sector de la construcció, ponència de l’ITeC al III Congrés de l’Aigua de Catalunya

ITeC/Congressos, Jornades/Càlcul de la petjada hídrica en el sector de la construcció, ponència de l’ITeC al III Congrés de l’Aigua de Catalunya

Càlcul de la petjada hídrica en el sector de la construcció, ponència de l’ITeC al III Congrés de l’Aigua de Catalunya

05/02/2019|Congressos, Jornades|
  • Càlcul de la petjada hídrica en el sector de la construcció, ponència de l’ITeC al III Congrés de l’Aigua de Catalunya

El CosmoCaixa de Barcelona acollirà el 20 i 21 de març el III Congrés de l’Aigua de Catalunya, organitzat per l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua i presentat sota el lema Evolució dels usos: reutilització, economia circular i noves tecnologies.

L’objectiu és analitzar els problemes que el sector de l’aigua té a Catalunya i presentar les darreres solucions investigades que els resolguin o ajudin a disminuir-los.

La jornada es desenvoluparà a dos espais del museu: l’Auditori (plenari) i la Sala Gamma. El programa s’estructurarà en 4 blocs temàtics, compostos cadascun per diferents ponències, mostres d’experiències i taules rodones.

El segon dia de congrés, Licinio Alfaro, Cap del Departament de Construcció Sostenible de l’ITeC, durà a terme a la Sala Gamma una conferencia titulada Càlcul de la petjada hídrica en el sector de la construcció.

L’esdeveniment es dirigeix als agents i gestors públics o privats relacionats amb el cicle de l’aigua, tant en les àrees de planificació, d’ordenació com de gestió de serveis. Al mateix temps, també es dirigeix a tots els ciutadans interessats i preocupats per millorar els usos de l’aigua i el seu entorn natural.