Sika Services AG, empresa de productes químics per a la construcció i la indústria manufacturera, ha obtingut l’Avaluació Técnica Europea – ETA 19/0511 per al seu producte SikaTack® Panel-50.

Es tracta d’un sistema de fixació mitjançant adhesiu de silicona utilitzat per a la unió de revestiments exteriors de façana ventilada a obra nova i rehabilitació.

Aquest ETA s’afegeix al DAU 19/114 que Sika va obtenir fa uns mesos per al kit Sikatack Panel, basat en adhesiu de poliuretà. Ambdós són per a la unió adhesiva de panells opacs de façana sobre perfilaria d’alumini.

L’ETA (European Technical Assessment) és el document europeu que recull l’avaluació tècnica de les prestacions d’un producte que no estan cobertes, parcial o totalment, per una especificació tècnica harmonitzada. L’ETA és elaborada per l’ITeC com a OAT (Organisme d’Avaluació Tècnica) i s’aprova en el context de l’EOTA (European Organisation for Technical Assessment).

L’ITeC és un organisme autoritzat per a l’avaluació de productes sense normes i innovadors en el si de l’EOTA des del 1996 i és designat com a OAT sota el Reglament (UE) No 305/2011 des de març de 2013, per a totes les Àrees de Producte previstes en el mateix