Saint-Gobain Weber Cemarksa obté l’ETA 18/0165 per al seu aïllant Webertherm Mineral

ITeC/Certificació/Saint-Gobain Weber Cemarksa obté l’ETA 18/0165 per al seu aïllant Webertherm Mineral

Saint-Gobain Weber Cemarksa obté l’ETA 18/0165 per al seu aïllant Webertherm Mineral

02/08/2018|Certificació|
  • Saint-Gobain Weber Cemarksa obté l’ETA 18/0165 pel seu aïllant Webertherm Mineral

L’empresa Saint-Gobain Weber Cemarksa SA acaba d’obtenir el certificat d’Avaluació Tècnica Europea – ETA 18/0165 per a la seva solució Webertherm Mineral, un sistema d’aïllament tèrmic per a l’exterior (SATE).

Es tracta d’un sistema innovador amb un morter com a producte aïllant tèrmic i revestiment continu o discontinu com a pell exterior. És recomanat tant per a construccions en rehabilitació com d’obra nova, sempre que sigui necessària una actuació de millora energètica amb un solució mineral.

L’ETA (European Technical Assessment) és el document europeu que recull l’avaluació tècnica de les prestacions d’un producte que no estan cobertes, parcial o totalment, per una especificació tècnica harmonitzada. L’ETA és elaborada per l’ITeC com a OAT (Organisme d’Avaluació Tècnica) i s’aprova en el context de l’EOTA (European Organisation for Technical Assessment).

L’ITeC és un organisme autoritzat per a l’avaluació de productes sense normes i innovadors en el si de l’EOTA des del 1996 i és designat com a OAT sota el Reglament (UE) No 305/2011 des de març de 2013, per a totes les Àrees de Producte previstes en el mateix.

És del primer ETA a Europa emès d’acord amb l’EAD 040427-00-0404 Kits for external thermal insulation composite system (ETICS) with mortar as thermal insulation product and renderings or discontinuous claddings as exterior skin, EAD que ha estat elaborat per l’ITeC.

La principal novetat d’aquest EAD rau en què la capa aïllant del sistema ETICS està constituïda per un morter aïllant tèrmic aplicat a l’obra. El revestiment final pot ser continu (revoc) o discontinu (aplacat).