L’Institut Català del Sòl (INCASÒL), entitat encarregada de gestionar temes d’urbanisme vinculats a la Generalitat de Catalunya, participa en la redacció del projecte d’urbanització del Sector Els Joncs del PDU d’Àmbits d’Activitat Econòmica del Delta del Llobregat al municipi de Gavà.

Dins d’aquest context i considerant que no disposa dels mitjans adients, ha anunciat una licitació per obtenir una pre-certificació BREEAM URBANISMO per a l’esmentada àrea i els serveis d’un assessor acreditat.

Les obres d’urbanització podrien allargar-se fins a superar els 4 anys. Així doncs, el contracte tindria una durada de 2 anys i la possibilitat d’una pròrroga de 2 anys més. El pressupost ascendeix a 37.731,00 € sense IVA.

El termini fins a la presentació d’ofertes és fins el 28 de gener.

En aquest enllaç teniu més informació sobre la licitació 2018_096 MRU Contractació de l’obtenció del pre-certificat BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) i dels serveis associats de consultoria acreditada per al Sector 1 Els Joncs del PDU d’Àmbits d’Activitat Econòmica del Delta del Llobregat al municipi de Gavà.