L’ITeC participarà al Congrés Internacional EUBIM a València

ITeC/BIM, Fires/L’ITeC participarà al Congrés Internacional EUBIM a València

L’ITeC participarà al Congrés Internacional EUBIM a València

14/05/2018|BIM, Fires|

Els dies 17, 18 i 19 de maig es celebrarà la setena edició del congrés internacional EUBIM, Encuentro de Usuarios BIM,  de la Universitat Politècnica de València on l’ITeC hi serà present novament.

Els visitants que s’apropin a l’estand número 5 podran conèixer els serveis BIM de l’ITeC. Entre ells destaquen el banc BEDEC que, a més d’informació de productes, preus, plecs de condicions i dades ambientals,  ha incorporat la 1a fase d’una biblioteca d’objectes BIM genèrics, bancs d’entitats, bancs d’empreses, pressupostos tipus i banc de normativa, o el programa TCQ, un software que dona suport a les activitats de redacció, contractació, planificació i control de projectes i obres, avui en dia adaptat als entorns de treball BIM multiplataforma

El TCQ gestiona conjuntament i de forma integrada les dades tècniques, econòmiques i temporals que intervenen en el cicle d’una obra de construcció mitjançant diferents mòduls d’aplicació, que també poden emprar-se de forma independent.

Per aprofundir en el programa i les eines BIM amb més detall, s’impartirà un taller gratuït sobre el software TCQ 5.2 BIM de la mà de Ferran Bermejo, Director Tècnic de l’ITeC, i Elena Pla, Cap de projecte BIM, el dijous 17 de maig a les 16h. En ell es mostrarà la creació de fluxos de treball, assignació des de múltiples partides a elements BIM, importació de dades multi plataforma, generació de pressupostos i d’IFC enriquits amb les seves dades, certificació gràfica d’obra executada i generació de certificació gràfica IFC.

L’EUBIM és un congrés on els usuaris de Building Information Modeling (BIM) es troben cada any amb l’objectiu de conèixer l’estat de de l’art de l’aplicació de la metodologia tant a nivell professional com universitari.