La 4a edició d’aquest consolidat congrés internacional, que se celebrarà a Barcelona els dies 7, 8 i 9 de març, organitzat pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB), BIM Academy i BuidingSMART Spanish Chapter, tindrà com a temàtica central l’evolució de la robòtica aplicada a partir de dades digitals que aporten els projectes BIM i reunirà professionals de 12 països diferents.

En aquesta edició s’ha organitzat, el dia 7, el BIM Experience, activitat prèvia a l’European Bim Summit, que reunirà durant tota la jornada, a la seu del CAATEEB, a diferents empreses i especialistes de l’entorn BIM i que serà de lliure accés per a tots els professionals del sector. L’ITeC participarà a les 10 del matí amb una ponència que durà a terme Ferran Bermejo, Director Tècnic de l’institut, sobre “Eines per al control econòmic de projectes en BIM i objectes per modelatge“.

A continuació, els dies 8 i 9 de març, se celebrarà l’European Bim Summit 2018 que aquest tindrà lloc a l’Axa Auditorium de Barcelona (Illa Diagonal).

L’ITeC també estarà present en aquest congrés per presentar la versió 5.2 del programa TCQ per BIM a la zona d’espais expositius. Aquesta nova versió incorpora utilitats que van des del pressupost en la fase de projecte fins a la certificació en la d’execució.

programa