Palau Cerámica de Alpicat incorpora un objecte BIM al seu catàleg de la metaBase

ITeC/Bancs d'empreses, Bases de dades, BIM/Palau Cerámica de Alpicat incorpora un objecte BIM al seu catàleg de la metaBase

Palau Cerámica de Alpicat incorpora un objecte BIM al seu catàleg de la metaBase

L’empresa Palau Cerámica de Alpicat SA, fabricant de maons ceràmics per a tancaments i divisòries, ha incorporat l’objecte BIM divisòria amb gero 2G/3G en format Revit, desenvolupat en col·laboració amb Bimetica, al seu banc Fie de la metaBase ITeC.

L’objecte BIM porta associat els codis de les partides d’obra, fet que permet accedir a la informació associada del banc Fie d’aquesta empresa. El banc conté aquesta i altres partides d’obra amb la definició, justificació de preus, informació comercial, imatges, i preus per a totes les províncies i Comunitats Autònomes. El format Fie permet als programes de pressupostos obrir i consultar el catàleg i arrossegar les partides d’obra a un pressupost amb un simple clic.

La metaBase ITeC, amb 7,7 milions de pàgines visitades durant el 2016, és la base de dades de productes de la construcció més consultada del sector. L’ITeC i Bimetica promouen entre les empreses la integració del BIM i de les dades dels bancs en format Fie per crear catàlegs integrats. Aquests inclouen objectes BIM, és a dir, informació que reprodueix digitalment els productes i hi integra totes les dades significatives sobre les seves característiques tècniques per a la seva incorporació en projectes modelats en BIM. La informació que s’ofereix permet una modelització més precisa d’una obra abans de construir-se, ja que es tenen en compte aspectes com la geometria, les relacions espacials, les quantitats, les propietats dels components, etc.

accés a l’objecte BIM