Les empreses Cerámicas Gala, Isover, Saunier Duval i Weber Cemarksa actualitzen el seu catàleg de productes a la metaBase de l’ITeC. Aquests són en format estàndard Fiebdc, que permet als programes de pressupostos obrir i consultar els catàlegs i arrossegar les partides d’obra a un pressupost amb un simple clic.

Cerámicas Gala és un fabricant d’aparells sanitaris, aixetes, rajoles ceràmiques, etc. En el seu catàleg s’inclouen partides d’obra, justificacions de preus, informació comercial i imatges de tots els seus articles, i preus per a totes les províncies i Comunitats Autònomes.

A més, també es troba disponible el catàleg BIM actualitzat amb les darreres novetats en ceràmica i bany, i que es facilita en els formats Revit i ArchiCad. Inclou una completa gama de solucions per al procés de disseny i construcció per a la sala de bany, al incorporar una variada oferta de productes de ceràmica, sanitaris, aixetes, mobiliari, banyeres, plats de dutxa i accessoris, entre d’altres.

Isover és un fabricant de materials de llana mineral per a aïllament tèrmic, acústic i protecció contra el foc. En el seu catàleg s’inclouen partides d’obra, justificacions de preus, informació comercial i imatges de tots els seus articles, i preus per a totes les províncies i Comunitats Autònomes.

Saunier Duval és un fabricant de calderes de condensació a gas i aigua calenta sanitària, aerotèrmia i sistemes híbrids, energia solar, aire condicionat, terra radiant i canonades plàstiques. En el seu catàleg s’inclouen partides d’obra, informació comercial i imatges de calderes, acumuladors, sistemes de climatització, terra radiant, captadors solars, etc., amb justificacions de preus i preus per a totes les províncies i Comunitats Autònomes.

Weber Cemarksa és un fabricant de morters industrials per a la edificació. En el seu catàleg s’inclouen partides d’obra, informació comercial i imatges de morter cola, monocapa, morter per a rejuntat, lliscat, etc., amb justificacions de preus i preus per a totes les províncies i Comunitats Autònomes.

També es troba disponible el catàleg d’objectes BIM dels productes Weber Cemarksa en format Revit. El catàleg d’objectes BIM es un format d’informació que reprodueix digitalment els productes i hi integra totes les dades significatives sobre les seves característiques tècniques, per al seu ús en projectes modelats en BIM.

accés al catàleg de Cerámicas Gala
accés al catàleg d’Isover
accés al catàleg de Saunier Duval
accés al catàleg de Weber Cemarksa