Ceràmica Fusté incorpora el BIM en el seu catàleg de la metaBase

ITeC/Bancs d'empreses, Bases de dades, BIM/Ceràmica Fusté incorpora el BIM en el seu catàleg de la metaBase

Ceràmica Fusté incorpora el BIM en el seu catàleg de la metaBase

L’empresa Ceràmica Fusté, fabricant de peces ceràmiques per a soleres, divisòries, sostres, tancaments, graons, etc., ha incorporat el seu catàleg de productes a la metaBase de l’ITeC. Aquest inclou un objecte BIM (en format IFC i Revit); un suport de cobertes fet amb tauló ceràmic bisellat de 30×100 cm que porta associat el codi de la partida d’obra en format Fie.

El banc d’aquesta empresa conté informació associada a la seva definició, a la justificació de preus, a la informació comercial i imatges, i als preus per a totes les províncies i Comunitats Autònomes. La metaBase ITeC, amb 7,7 milions de pàgines visitades durant el 2016, és la base de dades de productes de la construcció més consultada del sector.

L’ITeC i Bimetica promouen entre les empreses la integració del BIM i de les dades dels bancs en format Fie per crear catàlegs integrats. Aquests inclouen objectes BIM, és a dir, informació que reprodueix digitalment els productes i hi integra totes les dades significatives sobre les seves característiques tècniques per a la seva incorporació en projectes modelats en BIM. La informació que s’ofereix permet una modelització més precisa d’una obra abans de construir-se, ja que es tenen en compte aspectes com la geometria, les relacions espacials, les quantitats, les propietats dels components, etc.

accés al catàleg