Biodry, comercialitzat per Humidhei, S.L., ha incorporat al banc BEDEC el seu sistema per solucionar la presència d’humitats ascendents als murs en contacte amb el terreny. De la mateixa manera, ja disposeu de l’objecte BIM en format eCOB per incloure’l als vostres models edificatoris. Es tracta d’un sistema totalment passiu i autònom, que no consumeix energia, i que no afegeix productes químics al sí dels elements que desseca. Humidhei instal·la els equips i fa un seguiment del procés de dessecació dels murs fins a aconseguir els resultats perseguits. Al BEDEC hi trobareu partides d’obra amb informació comercial, justificacions de preus i preus, on s’hi incorporen criteris senzills per dimensionar el sistema al cas que us ocupi.

El catàleg és en format estàndard Fiebdc, format que permet als programes de pressupostos obrir i consultar el catàleg i arrossegar les partides d’obra a un pressupost amb un simple clic.

El BEDEC, amb més d’1 milió de pàgines visitades cada mes, és la base de dades de productes de la construcció més consultada del sector.

Per complementar la digitalització del sistema Biodry, el banc s’acompanya amb un objecte BIM que conté les especificacions tècniques del dispositiu i alhora el vincula a una partida del banc BEDEC de Humidhei. Aquest element compta amb la geometria i informació necessària per a ser incorporat en models BIM de projectes en base a l’estàndard eCOB impulsat per l’ITeC. Aquest estàndard es va publicar l’any 2018 i des de llavors ve desenvolupant-se per afavorir l’estructuració de la informació dins els objectes BIM actuals i futurs.