Banc Patrimoni Arquitectònic 2015

ITeC/Bases de dades/Bancs d'entitats/Banc Patrimoni Arquitectònic 2015

Banc Patrimoni Arquitectònic 2015

  • news-banc-patrimoni

Ja es troba disponible l’actualització 2015 del banc del Servei de Patrimoni Arquitectònic del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

Aquest banc comprèn els preus de referència (d’àmbit Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona) i els plecs de condicions tècniques per a la realització de treballs de restauració d’obres públiques de patrimoni arquitectònic, on s’inclouen edificis i construccions d’interès artístic, arquitectònic o històric, sectors i elements d’edificis, elements arquitectònics aïllats, petits conjunts i nuclis d’interès historicoartístic, tant de caràcter monumental com popular i tradicional.

La metaBase ITeC és un conjunt de bases de dades amb informació de productes de la construcció. Podeu trobar informació a la pàgina del buscador escrivint el nom de l’element de construcció, de la part de l’obra, o de l’empresa fabricant. El buscador respon amb la informació trobada en els bancs; si no és així us ofereix la possibilitat d’enviar la pregunta telemàticament.

consulta i descàrrega