Nou servei de registre al directori d’empreses del BEDEC

ITeC/Bancs d'empreses, Bancs ITeC, Bases de dades/Nou servei de registre al directori d’empreses del BEDEC

Nou servei de registre al directori d’empreses del BEDEC

El BEDEC és la base de dades del sector de la construcció més visitada a Espanya, amb més d’un milió de visualitzacions cada mes i 150.000 usuaris. L’ITeC ha volgut millorar el seu servei i oferir informació de les empreses el més actualitzada i encertada possible.

Per aconseguir aquest objectiu, s’ha proposat realitzar un manteniment periòdic de les dades de les empreses que hi apareixen i augmentar-ne la visibilitat gràcies a una nova organització del directori. El resultat? El número de vegades que una empresa és visitada creix.

Aquest nou servei de manteniment té un cost anual de 100€. Les empreses que desitgin conservar la seva informació al BEDEC hauran de registrar-se abans del 15 de setembre, moment en que seran donades de baixa del banc aquelles que no hi estiguin interessades.

La millora ajuda a les empreses a ser més accessibles. Els proveïdors poden trobar-les més fàcilment, ubicar la seu central i les delegacions, conèixer a quins sectors presenten serveis i ser redirigits a les respectives pàgines web, augmentant d’aquesta manera, també, el nombre de visites.

Registrar una empresa al directori del banc BEDEC significa tenir un lloc a la base de dades líder del sector de la construcció.