Actuació de l’ITeC davant l’estat d’emergència pel Covid-19

Degut a l’expansió del coronavirus (Covid-19) i d’acord amb les mesures adoptades per les autoritats competents, amb la finalitat d’aturar-ne els efectes, la Fundació ITeC també #ensquedemacasa i tanquem les nostres instal·lacions fins a nou avís.

Tot i així, seguim treballant per oferir-vos el mateix servei i, mitjançant canals alternatius, podeu contactar amb tots els nostres departaments.

Els nostres tècnics resoldran qualsevol dubte que pugueu tenir. També us demanem que seguiu atents a les nostres comunicacions i xarxes socials, intentarem oferir-vos tot tipus de continguts i eines online perquè pugueu seguir aprenent i treballant en aquests dies de confinament.

Gràcies per la vostra paciència i ànims.

Departament de Suport Tècnic i Formació (Si necessiteu suport tècnic)

Telèfons:
685 523 719
692 064 951
653 341 683

Correu electrònic
Xat
Surport remot
Formulari de contacte

Departament de Comercial (Si voleu que us donem d’alta alguna llicència o instal·lar el nostre software)

Telèfons:
687 682 215
667 933 119

Correu electrònic
Formulari de contacte

També, a través de les nostres xarxes socials de Facebook, Twitter o LinkedIn.

Departament d’Avaluació i certificació de productes innovadors

La situació excepcional donada per la pandèmia del COVID-19 altera el pla previst de seguiments de les activitats d’avaluació i verificació dels certificats que l’ITeC ha emès.

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries s’evitaran els desplaçaments i les reunions presencials. Per a que aquesta circumstància no representi un greuge per a les empreses que estan en fase de renovació dels seus certificats i avaluacions, la Direcció de l’ITeC ha pres la següent decisió:

  • Mentre duri l’estat d’alarma, els seguiments planificats es realitzaran sempre que tècnicament sigui possible “a distància”.
  • Només en els casos que aquesta tècnica d’auditoria no sigui possible, es posposarà la realització dels seguiments fins a la finalització del l’estat d’alarma. Durant aquest període, es mantindrà la vigència dels certificats.

Per a qualsevol consulta o aclariment no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Novetats del sector

Construcía es converteix en nou mecenes de l’ITeC

Construcía, empresa pionera en la creació d’espais saludables per a corporacions i activitats comercials, s’afegeix al programa de mecenatge de l’ITeC. El seva missió és comprometre’s amb la sostenibilitat, elaborant projectes basats en l’economia circular i cercant nous materials i [...]

Membre Protector Col·laboradors Premium
Construcía FCC Construcción SA sorigue

L’ITeC és membre de: